emmaskoglof

Kategori: Videoinlägg

ATM

Sitter just nu hemma och degar, Rasmus kom förbi en stund oplanerat så vi kollar på film nu, om en stund kommer Alma hit och sedan får vi se vad vi ska hitta på för skoj, ska nog träffa Emma puss

Midget- ditt hem är gatan

In och lyssna på min bästaväns egna låt! Det handlar om henne själv så sjukt grym är hon. Kan dock inte länka in videon på min blogg Men gå in på min videofyme så hittar ni den!

En simpel men fin outfit!

Kvällen, spontan köp

Hejsan! Kom precis hem ifrån Emelie! Imorse drog ja Alma felle och Elias till Göteborg och kollade runt träffade midget ett stund och jag fick med mig ett par Vans hem! Har längee velat ha dem så jag kände att det var dags att köpa dom hehe, sen drog ja felle o Alma till mig fixade oss sen drog vi till Floda o jag träffade min älskling sen drog vi vidare till stenkullen till Emelie och va där med några Goa folk! Så nu har jag äntligen landat i sängen sjukt skönt! Så godnatt på er puss!

Vad tycker ni om färgade uggs?

Jag tycker färgade uggs kan vara sjukt snyggt! Till något vanligt t.ex svarta jeans med en svart tröja en färgad sjal och kanske rosa låga uggs? Sjuukt snygg!! Eller vad tycker ni?

Dagens Emma

Godnatt

Dagens outfit sneak peak

Upp